Persoonlijk drukwerk

Door onze ligging in de binnenstad van Dokkum zijn wij uitermate geschikt voor het leveren van druk- en kopieërwerk voor particulieren.

Voor het kopieëren hebben wij beschikking over 6 moderne kopieërmachines van kleur tot zwart/wit en van groot tot klein formaat.  Wij hebben ook een self-service zwart/wit kopieermachine zodat u ook uw eigen kopieerwerk kan maken. U heeft de keuze uit minstens 50 verschillende papierkleuren in verscheidene papierdiktes. Daarbij is er een grote keus van geboorte- en trouwkaarten direct toegankelijk om gemakkelijk de juiste kaart te vinden. Bij rouwkaarten kunt u op een passende wijze uw keuze maken.  Voor elke bewerking wordt u geholpen door professionele en enthousiaste medewerkers.

Self service

Wij hebben ook een self-service zwart/wit kopieermachine zodat u ook uw eigen kopieerwerk kan maken. U heeft de keuze uit minstens 50 verschillende papierkleuren in verscheidene papierdiktes. Daarbij is er een grote keus van geboorte- en trouwkaarten direct toegankelijk om gemakkelijk de juiste kaart te vinden. Bij rouwkaarten kunt u op een passende wijze uw keuze maken.

Professionele begeleiding

Voor elke bewerking wordt u geholpen door professionele en enthousiaste medewerkers. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden klikt u op de menu items links.

 

books and pages