Geboortekaartjes

De mijlpalen in een relatie, zo persoonlijk als het handschrift van de mens, met zijn tekens van liefde en vreugde worden bij ons vertaald tot specifiek bij u passend drukwerk. De beweging in de trends vindt u terug in de jaarlijks vernieuwde dynamische collectie geboorte- trouw- en jubileumkaarten.

Onze online bekijken

Klik op het logo van één van onze onderstaande partners om de uitgebreide collectie online te bekijken:

Friese voorbeeld gedichtjes

Klik hier voor voorbeelden met leuke friese gedichten.

Niets naar smaak kunnen vinden ?

Zit úw leukste kaart niet in de collectieboeken en heeft u zelf een veel beter idee? Of kiest u sowieso al voor een eigen ontworpen kaart? Wij leveren een groot aantal papiersoorten en kaarten en kunnen uw plannen uitwerken tot een uniek ontwerp. In de boeken met papiersoorten staan genoeg voorbeelden waaruit u inspiratie kunt opdoen. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Aanleveren en werkwijze

Wilt u bestanden digitaal aanleveren voor familie-drukwerk? dan kan dat naar de DTP afdeling, dit zou u kunnen gebruiken om bijv teksten voor uw kaart aan te leveren, gebruikte lettertypes of foto’s. Bij werken met PC en de Mac dus de meeste formaten zullen geen probleem zijn.

Wij maken vervolgens een proef voor u volgens de gegevens en de wensen, zoals die van tevoren doorgesproken zijn. wenst u nog aanpassingen, dan hoeft u dit enkel aan te geven. Aanpassingen zijn altijd mogelijk totdat wij een definitieve goedkeuring hebben ontvangen d.m.v. een handtekening.

Moeilijk kiezen?

Vraag gratis een proef exemplaar aan.

Contact »