Groots in specialistische bedrukkingen

Schilderij op lockerdeurtjes

Schilderij op lockerdeurtjes

Ken je die lelijke kledingkasten in de sportschool? Ook wel lockers genoemd? Je vindt ze op scholen, in bedrijfskleedkamers, de gezondheidszorg en stations: overal waar mensen hun spullen achter slot en grendel willen kunnen opbergen. Alleen: gezellig wordt de ruimte meestal niet van zo’n rij eentonige kastdeurtjes.

Wil je de werkomgeving én de sfeer een flinke upgrade geven? Dan doe je net als deze klant van ons: je laat de lockerdeurtjes voorzien van een prachtige print! Geen gedoe met plakplastic of stickers, maar door rechtstreeks te drukken op de metalen deurtjes die we op de flatbed printer leggen.

Met vijf deurtjes strak naast elkaar krijg je een naadloze afbeelding, in dit geval een ruimte vol klaprozen. Na het printen, wat extra secuur moest omdat de deurtjes iets scheef lopen en de printerknop dus niet mag botsen, zijn de deurtjes nog voorzien van een grafiti-proof afwerklaag. Hierna hebben wij ze met fluwelen handschoenen van het printbed gehaald, ingepakt in foam en aan de klant meegegeven. En die scholieren die hier hun jassen mogen bewaren? Die hebben vast ongemerkt een beter humeur als ze hun schooldag beginnen!