Groots in specialistische bedrukkingen

(XL) Printen

Printen in speciale vormen en volumes

Gewoon goed. Dat zijn we in al het printwerk. Van het aloude verenigingsdrukwerk, briefpapier en flyers, tot het grootste formaat XL-posters voor billboards, events of beurzen.
Wil je iets op stickervel? Moet het watervast zijn? Of wil je vanaf je eigen laptop opdracht geven aan onze printer om je bouwtekening te printen en gevouwen naar je toe te sturen? Kan allemaal!

  • Meer dan 50 soorten papier en sticker op voorraad
  • Gratis advies
  • Eenvoudig digitaal uploaden van je bestanden

Extra grote posters printen

Super intens in kleur

XL-prints zijn al lang niet meer uniek. Maar met de kleurintensiteit van onze posters en stickers lopen we nog altijd voorop. Dat danken we vooral aan onze machines, waarmee we fullcolour drukken met 8 (!) in plaats van 4 kleuren. Daarmee printje bijvoorbeeld oranje letters in een kwaliteit die van het bushokje afspat.

Stickers

Allprint voorziet klanten van kleine en grote stickers met de meest uiteenlopende specificaties, vaak begint het eerste contact met een vraag naar een bepaalde specificatie. Tegenwoordig hebben we voor de meeste vragen wel een kant-en-klare oplossing, maar in sommige gevallen gaan we op zoek naar een nieuwe materiaalsoort die helemaal voldoet aan de wens van de klant.

Een greep uit ons assortiment: Breekstickers (Ultra destructable), Caravan Film Ultra high tack folie, Solidfoil alu sticker, (mat) gekleurde stickerfolie, Contourgesneden stickers of stickers variabel bedrukt bijvoorbeeld met QR 2D of 1D barcodes.

Vierkant waarschuwingsbord
Groot formaat printen

Groter, breder, mooier

De maximale breedte van onze printer is 1.30 meter, maar voor bredere vormen kunnen we ook altijd nog uitwijken naar onze flatbed printers. Merk je als klant niks van. Wil je het extra stevig? Dan bieden we je watervast papier,  scheurvast Tyvek of een breed palet aan lamineerfolie.

Fulfilment incl. verzending

Allprint verzorgt voor terugkerende orders ook het fulfilment. Voorraad houden, verpakken, verzenden: dat kan allemaal. Ook handig voor ontwerpers, special brands of eigen relatiegeschenken. Desgewenst koppelen we deze aan je webshop of een eigen bestelinterface zodat je nooit meer out of stock raakt.

Fulfilment: voorraad houden, verpakken of verzenden
Kraft karton bedrukken: menukaart

‘Niet standaard’ kaartje?

Ben je vormgever? Of heb je een verhuiskaart laten ontwerpen door een professional? Dan maken wij het graag af. Print het bijvoorbeeld op 2 mm dik “wild white” papier, Algro Design Duo of een witte bedrukking op bruin kraft karton en maak het af met een contourgesneden vorm. Wij maken het graag speciaal. Niet omdat het moet, maar omdat er al zoveel standaard is.