Groots in specialistische bedrukkingen

Allprint print

Dit is wat we printen

Wat we printen moet gezien worden. Dat geeft inspiratie en zet aan tot nieuwe ideeën bij professionals/specialisten. Je vindt hier voor elk materiaal wat we printen een inspiratiepagina vol voorbeelden met foto’s en video. Maak je keuze!

Printen op hout

Laat hout bedrukken voor jouw creatieve project en kies als afwerking een van de fraaie freestechnieken. Bekijk de mogelijkheden.

Printen op karton

Van contour gesneden labels van massief karton, tot verpakkingen op maat gemaakt van golfkarton. Wij maken het allemaal in eigen huis.

Printen op plexiglas

Printen op plexiglas en andere kunststof soorten zoals: Acrylaat, Polycarbonaat (PMMA) en Petg!

Printen op Tyvek

Watervaste en onverscheurbare labels voor langdurig gebruik.

Printen op metaal

Bedrukken en frezen van o.a. geanodiseerd aluminium met kleur en witte inkt.

Stickers laten printen

Bekijk alle mogelijkheden en inspiratie voor stickers op de meest uitéénlopende folies.

Foamboard bedrukken

Foamboard bedrukken, ook bekend als forex of geschuimd PVC. Laat jouw creatieve project groots opvallen!

Printen op papier

Een flyer in een speciale vorm laten printen? Of ander specialistisch drukwerk nodig? Laat je verbazen door onze mogelijkheden.

Printen op glas

Dankzij speciale primers printen wij ook op écht glas.

Printen op spandoek

Printen op canvasdoek

Printen op magneetfolie

Magneetetiketten met opdruk bieden een flexibele vorm van magazijnetikettering. Bedrukking en snijden op gewenst formaat! Van teksten tot 1D en 2D barcodes.

Bijzondere bedrukkingen voor grafische professionals

Onze machines geven je enorm veel mogelijkheden. Zo bedrukken we bijna elk materiaal tot een dikte van vijf centimeter. Wat jou extra gemak geeft is dat we alles in huis hebben om jouw project af te werken. Laat je daarom ook inspireren door onze mogelijkheden als het gaat om het frezen, graveren of snijden van een materiaal.

Kleine oplages bedrukken

We helpen je graag als het gaat om een kleinere oplage. Of wanneer je juist een prototype nodig hebt. Met grote precisie en een extra controle ontvang jij wat je nodig hebt. Een grote oplage? Ook dan kun je bij ons terecht. Overtuigd worden? Bekijk onze printers