Groots in specialistische bedrukkingen

Printen op papier

Printen op papier

Een flyer in een speciale vorm laten printen, snijden of stanzen? Specialistisch of bijzonder drukwerk nodig? Laat je verbazen door onze mogelijkheden…

Flyer in speciale vorm laten printen

Wil je jouw boodschap in een unieke vorm verspreiden? Laat dan contour gesneden flyers drukken om echt op te vallen. Lever zelf een flyerontwerp met een eigen vorm aan. Combineer je gestanste flyer met een unieke papiersoort voor een ijzersterke flyer of folder.

Lage oplages zijn zonder meer mogelijk want wij snijden papier ook per stuk.

Drukwerk op gerecycled papier

We hebben meerdere soorten milieu vriendelijk papier op voorraad, van gerecycled papier tot  papier wat gemaakt is van landbouw afval.

Dit afval zou normaal gezien verbrand worden, maar nu krijgt het een tweede leven via jouw creatieve project!

Tafelkaart/tentkaart bedrukken

Tafelkaart printen

Heeft u een echte aandachtstrekker nodig, bijvoorbeeld om klanten te attenderen op een speciale actie? Denk dan aan een bedrukte tafelkaart.

Onze tafelkaarten zijn de perfecte toevoeging voor elke horecagelegenheid! Wij kunnen een tafelkaart printen in élk gewenste maat ontwerpen en snijden.

Wij kunnen voorzien in opmaak templates, neem hiervoor contact met ons op.

3D spotvernis

Printen op watervast papier

Bouwtekening (CAD / GIS) printen

Stuur uw PDF bestand naar bouwtekening@allprint.nl en vermeld uw gewenste aantal. Standaard vouwen wij u tekening terug naar A4 formaat, maar kan als het wordt aangegeven ook worden opgerold.

Wij printen bouwtekening van A4 tot A0 en lengte kan zelfs meerdere meters zijn. De rolbreedte die wij hanteren zijn: 42, 59.4, 84.1 en 91.4 cm.

Afdrukken worden gemaakt op 90 gram papier of desgewenst op tyvek waterafstotend papier.