Groots in specialistische bedrukkingen

Printen van stickers

Stickers laten printen

Bekijk alle mogelijkheden en inspiratie voor stickers op de meest uitéénlopende folies.

Stickers laten printen? Wij staan klaar om je te inspireren én te helpen met elk zelfklevend project! We hebben veel verschillende specificaties standaard op voorraad. Wanneer je specifieke wensen hebt zoeken we samen naar het juiste materiaal en mogelijkheden. Als printspecialist van stickers inspireren we je graag met onze inspiratiecases op deze pagina.

8 Kleuren printer voor stickers en meer

Stickers met perfecte kleuren door het 8 kleuren inktsysteem

Stickers printen wij op een groot formaat printer met 8 kleuren, waaronder zelfs een oranje inkt kleur! Foto’s van bijvoorbeeld voedsel of gezichten krijgen een beter resultaat vanwege een groter kleurbereik. Wij produceren met solvent en uv inkten, het is maar net wat jouw toepassing is en wat het beste hier op aansluit.

Industrieel gesneden stickers

Onze Zünd G3 snijmachine zorgt voor perfect gesneden stickers. Ook voor hoge oplages ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Zo wordt elke sticker bij ons uitgelijnd via een speciale camera die via markeringen precies weet waar de opdruk zich bevindt. Hierdoor is de nauwkeurigheid op tiendes van een millimeter! Je bestelt bij ons:

  • die cut stickers (stickers worden doorgesneden)
  • kiss cut stickers
  • Stickers met een breekslit

Kiss cut stickers snijden we uit op contouren waardoor de sticker en de rest eromheen blijft zitten. De stickers haal je eenvoudig los.

Bij een breekslit heeft het materiaal waarop de stickers geprint worden op de rugkant van de sticker een sneetje, (slit) zodat je de sticker makkelijk los haalt.

Stickers snijden
hittebestendige aluminium stickers

Hittebestendige aluminium stickers

Moet jouw sticker bestand zijn tegen hoge temperaturen? Speciaal voor hittebestendige toepassingen zoals kentekenplaatstickers, machineplaatjes, typestickers en indicatiestickers of serienummer stickers hebben we de hittebestendige stickers.

Wij printen jouw stickers UV gedrukt op 40 micron puur aluminium stickermateriaal. Het geeft een fraaie metalen look en heeft een permanente lijmlaag. De bedrukking van jouw stickers is dan bestand tegen een temperatuur van maar liefst 80 graden.

Stickers met (industriële) hoge kleefkracht

Heeft jouw project stickers nodig voor een specifieke toepassing? Bijvoorbeeld de noodzaak voor extra kleefkracht wanneer er sprake is van een laag-energetische ondergrond. Informeer dan naar onze stickers met extra hoge kleefkracht.

We printen niet alleen stickers die bestemd zijn tegen hoge temperaturen, maar ook juist hele lage temperaturen.
Dat kunnen stickers zijn voor petrochemische of offshore omgevingen.

Vierkant waarschuwingsbord
Muurstickers met extra kleefkracht

Muurstickers met extra kleefkracht

Muurstickers zijn ontzettend populair vanwege hun prachtige canvaslook, terwijl de consument deze eenvoudig aan kan brengen.

Na uitgebreid zoeken en vergelijken hebben we een hoogwaardig materiaal in ons assortiment met een extra sterke kleefkracht. Deze stickers blijven daarom ook goed zitten op moeilijke ondergronden, zoals verflagen die vuilafstotend zijn. Dit is wat je wenst als professional of wederverkoper op de consumentenmarkt.

Heb je een webshop in interieurdecoratie en wil je jouw aanbod muurstickers naar een hoger niveau tillen als het gaat om kleurconsistentie en kleefkracht? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Stickers met 3d reliëf

Om maximale attentiewaarde aan jouw stickers te geven, hebben we de optie: stickers met 3D reliëf. Deze stickers printen we op een vergelijkbare manier als het printen op een 3D-printer; laag voor laagje.  Er ontstaat een werkelijk 3d-reliëf. Jij kiest het aantal lagen wat we printen. Vaak zien we dat er gekozen wordt voor een matte folie als basis en dat er vervolgens een 3D-spot-UV-effect gerepliceerd wordt met hoogglanzende transparante inkten. Ook hier is het mogelijk om jouw stickers in elke gewenste vorm uit te snijden.

Stickers met 3D reliëf
Stickers op goudfolie of chroom

Stickers op goudfolie of chroom

Verwezenlijk jouw zelfklevende project tot in de kleinste details en kies voor chroom- of goudlook stickers. Onze folie is vervaardigd van hoogwaardig polyesthermateriaal en wordt vaak gebruikt in toepassingen die gericht zijn op juweliers en luxe producten. Wat onze stickers echt onderscheidt, is de matte uitstraling van de opdruk, die een prachtig contrast creëert met het glanzende materiaal. Dit geeft een uniek en stijlvol effect aan de stickers, waardoor ze opvallen en de aandacht trekken.

Statische stickers

Statische stickers (statisch hechtende stickers) zijn bijzondere stickers; de normale lijmlaag ontbreekt. In plaats daarvan hechten ze zich door middel van een speciale statische lading.

De stickers zijn geschikt als tijdelijke sticker die herbruikbaar is, wat niet alleen handig is, maar ook duurzaam. Je brengt ze gemakkelijk aan zonder vervelende luchtbellen. Verwijderen is ook eenvoudig te doen! Er blijven geen lijmresten achter, waardoor het oppervlak van jouw project schoon en onbeschadigd blijft.

De transparante varianten van deze stickers zijn ideaal om te combineren met een opdruk in witte inkt. Dit opent voor jou als professional een wereld van mogelijkheden voor creatieve ontwerpen. De combinatie van de transparante achtergrond met de witte inktopdruk zorgt voor een opvallend contrast en een verfijnde uitstraling.

Laat je creativiteit de vrije loop en informeer naar de mogelijkheden!

Statische stickers
Transparante stickers met witprint voorbeeld

(Transparante) stickers met wit(print)

Stickers met witprint, zijn vaak transparante of metallic stickerfolies die we vervolgens met witte inkt bedrukken. Soms wordt het wit gebruikt als onderlaag zodat kleuren intenser van kleur worden.

Maar met het alleen printen van witte inkt kan je ook unieke blikvangers maken, met ultra kleine details of uitsparingen die je niet kan behalen met gesneden witte folie.

Door de witte inkt te gebruiken, kun je ultra kleine details en uitsparingen realiseren die niet haalbaar zijn met gesneden witte folie. Dit opent de deur naar creatieve blikvangers die de aandacht trekken en jouw project een extra professionele geven.

Dubbelzijdige stickers

Dubbelzijdige stickers bieden de unieke eigenschap dat jouw ontwerp zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zichtbaar is. Dit betekent dat ze aan de binnenkant van een raam of deur kunnen worden geplakt, terwijl ze zowel binnen als buiten leesbaar zijn. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor toepassingen in de retailsector, zoals winkelramen en deuren.

Dubbelzijdige stickers voorbeeld
Grondstickers voorbeeld

Muur- en grondstickers

We inspireren en helpen graag bij elk soort zelfklevend project. Speelt een poreuze ondergrond, zoals steen en beton, een rol? Kies dan voor onze folie met een robuuste lijmlaag, speciaal bestemd voor dit soort oppervlakken. De lijmlaag is dik en stevig, waardoor deze automatisch de poriën vult en zorgt voor een uitstekende hechting. Dit garandeert dat de stickers stevig op hun plaats blijven zitten, zelfs op materialen zoals steen, beton, rubbergranulaat en hout.

Sta jij voor een uitdaging met muur- of grondstickers? We gaan de uitdaging graag aan.

Whiteboard stickers

Of het nu gaat om het maken van aantekeningen of het bijhouden van een planning, een whiteboard sticker is essentieel in vergaderzalen, vergaderruimtes of klaslokalen. Informeer naar onze whiteboard stickers die je eenvoudig plakt op vrijwel elk glad oppervlak.

Bijna elke soort sticker kunnen wij aflamineren met een whiteboard folie. Het perfecte alternatief voor het bekende memobord! Het boren van gaten voor het memobord is verleden tijd. De whiteboard sticker plak je waar je maar wilt. Dus ontwerp een schema die aansluit bij jouw bedrijfsprocessen en laat het met een whiteboard folie lamineren.

Whiteboard sticker voorbeeld