Groots in specialistische bedrukkingen

Acrylaat graveren; roze blokken met ingedrukt logo

Roze acrylaatblokken met logo gegraveerd

In samenwerking met onze partners rollen wekelijks de meest in het oog springende producten van de band. Zo ook samen met de kunststofspecialisten van Pyrasied Voor het deense schoenenmerk Anonymous Copenhagen produceerden wij, uitgevoerd in een knalroze kleur, acrylblokken voorzien van extra diep gegraveerd logo en ingedrukt met witte inkt. Net als bij onze andere cases laten de foto’s zien wat dit doet met de uitstraling van het product.

Acrylaat graveren met precisie

Wat in eerste instantie een lastige uitdaging leek, gaf na de testfase met diverse acrylblokken en de juiste graveerbit een mooi resultaat. De uitdaging hield hier niet op; het logo moet dan tevens precies op de juiste stand geprint worden. Een speciaal ontwikkelde mal zorgde ervoor dat de knalroze blokken in de juiste positie werden geplaatst. De registratietekens op de mal gaven zowel onze freesmachine als printer de mogelijkheid om met dezelfde posities te kunnen werken wat uiteindelijk leidde tot een superstrak resultaat.

Op lage snelheid geprint

Om een strakke print te krijgen hebben we onze printer op een extra lage snelheid laten printen. De inktdruppels vielen daardoor zo recht mogelijk naar beneden wat resulteerde in een zo egaal mogelijk verdeeld inktoppervlak.

Heb jij als professional ook een uitdaging voor ons?

Klinkt bijna als een experiment wat we uitgevoerd hebben in ons lab nietwaar? We doen dit soort experimenten bijna dagelijks en werken graag samen. Sta jij als professional ook voor een uitdagende klantwens als het gaat om het printen en graveren van acrylaat/plexiglas? Laten we samen kijken hoe we tot het mooiste resultaat kunnen komen en stuur ons een bericht.

Toegepaste diensten