Groots in specialistische bedrukkingen

Bedrukte laptop standaarden van karton

Bedrukte laptop standaarden van karton

Als specialist in het bedrukken van karton beantwoorden we graag het verzoek wat we binnenkregen voor het vervaardigen van kartonnen laptop standaarden. Bedoeld om thuiswerkplekken en de kantooromgeving van een persoonlijk tintje te voorzien; het logo van de klant. Het golfkarton is full colour bedrukt en daarna oscillerend gesneden en gerild.

Na een uitgebreide online zoektocht vond onze klant Allprint omdat zij op zoek waren naar een specialistische drukkerij die de huidige kartonnen laptopstandaard zou kunnen reproduceren en vervangen. De vorige leverancier leverde de standaarden niet meer. Wij hebben vervolgens de bestaande laptopstandaard nagetekend en een verbeterde variant geproduceerd, inclusief een full colour bedrukking om de standaard te kunnen voorzien van een persoonlijk accent.

Duurzame laptopstandaarden met voordelen

Laptopstandaarden zijn er in verschillende materialen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Een veelvoorkomend materiaal is aluminium, dat bekend staat om zijn lichtgewicht eigenschappen. Een ander populair materiaal is hout. Houten laptopstandaarden stralen een warme en natuurlijke uitstraling uit en passen goed in een stijlvolle werkruimte.

Voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke optie, is er de laptopstandaard gemaakt van hoogwaardig golfkarton. Lichtgewicht en gemakkelijk te recyclen, oftewel een groene keuze!

Met een full colour bedrukking op je laptopstandaard maak je een statement en heb je een unieke standaard. Daar voegen we door onze oscillerende snijtechniek nauwkeurige, strakke randen aan toe en vervolgens heb je een unieke duurzame laptopstandaard met voordelen.

Gepersonaliseerd cadeau voor bedrijven en organisaties

De bedrukte laptopstandaarden van golfkarton zijn ideaal voor bedrijven die de thuiswerkende werknemer een cadeau willen geven of bijvoorbeeld de promotie van een hogeschool door studenten. Maar ook voor de grafische professionals die hun ergonomische werkplek een persoonlijk tintje willen geven.

Verken de mogelijkheden van golfkarton

Heb je ook een uitdaging of een idee als het gaat om het bedrukken van golfkarton of een ander materiaal? Laat het ons weten, verken de mogelijkheden van golfkarton, en kijk samen met ons naar het meest fraaie resultaat voor jouw project.

Toegepaste diensten