Groots in specialistische bedrukkingen

Een drukkerij voor relatiegeschenken: ja en nee!

Samenwerken met specialisten in relatiegeschenken

Zoek je een specialist in het leveren van dat ene relatiegeschenk? Dan verwijzen wij je graag naar een van onze partners. Maar zoek je een specialistische drukkerij zoekt die jouw relatiegeschenken met veel detail bedrukt of print? Dan helpen wij je. Wanneer je jouw relatiegeschenken voor een bepaalde datum wilt laten bedrukken, informeer dan zeker naar de mogelijkheden die we bij Allprint bieden.

 

De goedkoopste powerbank die je kunt vinden voor je klant komt uit China. Wanneer je meer controle wilt op kwaliteit of wanneer je snel wilt handelen en communicatie over foutherstel niet moet plaatsvinden, dan is deze keuze niet de beste.

Wanneer je jouw relatiegeschenken wilt laten bedrukken voor een bepaalde datum is het handiger om dat bij ons te laten doen.
Bij Allprint bedrukken we ze graag. Dat deze mogelijkheden bijna eindeloos zijn zie je terug in de galerij met foto’s. We voeren altijd een extra kwaliteitscontrole uit en nemen, mocht je dat willen, ook de handling voor onze rekening.

Variabel data printen op relatiegeschenken

Het relatiegeschenk voor jouw klant voorzien van een persoonlijke tekst in plaats van het logo? Wij bieden je de mogelijkheid voor variabel data printen. Het is de ideale manier om een doelgroep op een nog persoonlijkere manier te benaderen en daardoor een nog unieker geschenk te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden voor aanlevering.

Tips om rekening mee te houden

  • Zorg ervoor dat de te bedrukken objecten niet te veel van elkaar afwijken in hoogte
  • Het object moet vlak zijn en niet hoger dan 5 cm
  • Het testen van het bedrukken van eigen objecten is op korte termijn ook mogelijk bij ons!
  • Ook voor een kleine oplage kun je bij ons terecht!

Heb je een vraag over deze tips of onze mogelijkheden? Laat het weten en neem contact op.

Toegepaste diensten