Groots in specialistische bedrukkingen

Houten geboortekaartjes, een voorbeeld voor professionals

Ontdek onze mogelijkheden met hout

Dat geboortekaartjes van hout populair zijn hoeven we niet te vertellen! Een natuurlijke look met een verfijnd ontwerp wat in het oog springt. Maar wist je dat wij het hout snijden in plaats van zagen? Dat zorgt ervoor dat er geen zwarte randen ontstaan doordat het hout te heet wordt. Het resultaat van lasersnijden is een afwerking met precisie wat jou als grafische professional alle mogelijkheden geeft.

Samen met de grafische professional

We werken graag samen met grafische ontwerpers of drukkerijen die graag verder willen gaan dan een standaard bedrukking op hout. In het voorbeeld houten geboortekaartjes waarbij het hout gesneden is en met extra detail een vogel in contour is uitgesneden. Het doel was om het ingenieuze ontwerp van de ontwerpstudio te realiseren zodat er over 15 jaar nog steeds een geboortekaartje staat waar je u tegen zegt.

Meer met hout

Wat te denken van andere gepersonaliseerde producten van hout zoals bedrukte houten wijnkisten, houten onderzetters of houten uitnodigingen voor bruiloften of feesten? We dagen de grafische professionals uit en delen graag onze cases. Dat zet aan tot nieuwe inspiratie.

Om rekening mee te houden

5 mm is de maximale dikte voor het snijden van hout. Heb je een wens voor een dikker materiaal? Dan frezen we dit voor je. Houd er rekening mee dat het snijden van hout altijd een lichte braam geeft aan de zijde waar het mes uitkomt.
Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om een eigen materiaal aan te leveren. In dat geval overleggen we graag met jou om de wensen door te nemen en de beste oplossing te zoeken.

Toegepaste diensten