Groots in specialistische bedrukkingen

Law labels geprint op Tyvek materiaal

Law labels geprint op Tyvek materiaal

Het materiaal Tyvek geeft professionals interessante mogelijkheden. Door de unieke eigenschappen zoals watervast en onverwoestbaar adviseren wij voor waterdichte bouwtekeningen of stevige posters het materiaal Tyvek. Een Synthetisch materiaal ontwikkeld door het bedrijf DuPont. Het bestaat uit vezels die met warmte met elkaar gefixeerd worden. Naast de eerder genoemde toepassingen gebruikten wij in deze case Tyvek als te printen materiaal voor US Law labels.

Law labels voor kussenhoezen als exportproduct

Voor gevuld beddengoed, kleding en textiel, slaapzakken en speelgoed dat in de Verenigde Staten wordt verkocht is een speciaal law etiket vereist. Bedding and Furniture Law Ambtenaren (IABFLO) heeft een uniforme guide om fabrikanten te helpen. Zo moet een law label de materialen van het product beschrijven en het percentage van deze materialen waar het product uit bestaat. De law labels uit deze case worden toegevoegd aan kussenhoezen die geëxporteerd worden naar Amerika.

Een print op Tyvek als dé oplossing

Bij de kussenhoezen komen de eigenschappen van het materiaal watervast en onverwoestbaar goed tot zijn recht; het label kan tegen een stootje en overleeft morsen en vlekken. Ook heeft het materiaal de eigenschap dat het niet scheurt. Het bestaat uit vezels die een hoge weerstand bieden. Het materiaal is dus zonder een mes of schaar niet te scheuren. Het is dan ook zeer bekend van de festival polsbandjes. Een ander pluspunt is de matte uitstraling. Je ziet op het materiaal geen hinderlijke glans of glimplekken.

Tyvek toepassingen om je inspireren

Overwoestbare bouwtekeningen die tegen een spat water kunnen? Bestel eenvoudig watervaste bouwtekeningen via plotdirect.nl. Het is zelfs mogelijk om Tyvek tot kleding te verwerken! Informeer naar onze mogelijkheden met het printen op Tyvek.

Jij de ideeën, Allprint maakt jouw idee realiteit

Een interessant en veelzijdig materiaal als Tyvek verdient een plek tussen onze inspiratiecases. Om jou als grafische professional op nieuwe ideeën te brengen. En om ons uit te dagen! Heb je vragen? We staan voor je klaar.

Toegepaste diensten