Groots in specialistische bedrukkingen

XL Posters die extra opvallen

XL Posters die extra opvallen

Sake Store is al meer dan 40 jaar een bekende fashionketen, met inmiddels 14 winkels verspreid door Friesland. Om hun ‘eigenwijze mode van de goede merken’ onder de aandacht te brengen, zorgen ze zelf voor de mooiste modefoto’s en spetterende kleuren. Maar… dan moeten die kleuren nog wel even goed geprint worden, zeker als ze ook nog achter het glazen paneel van het Billboardhokje verdwijnen.
We zijn er dan ook best trots op dat we al heel wat jaren de XL-posters mogen printen van Sake Store. Hun ontwerpstudio zit in Zeeland, maar digitaal betekent die afstand helemaal niks meer: wat vandaag gemaild wordt, is morgen geprint en kan direct in de etalages. Sfeervol, spetterend geprint in 8 kleuren…. Want dat is full colour bij ons in werkelijkheid.
Wil je ook je producten onder de aandacht brengen? Kies dan voor hoogkwalitatieve prints op het papier en in het formaat dat past bij wat je wilt uitstralen. Ook voor A4 en A6 flyers, kortingsbonnen of ander materiaal voor in de winkel, etalages of op de toonbank.

Toegepaste diensten