Groots in specialistische bedrukkingen

Matte stickers op maat met uitstraling

Matte stickers op maat

Unieke stickers op eigen formaat laten drukken? Wij denken graag mee. Maar niet alleen als het gaat om een eigen formaat stickers. Ook is er maatwerk mogelijk als het gaat om het materiaal, de bedrukking of de combinatie van deze beide.
In deze case zochten de ontwerpers van unieke meubelen, Pilat&Pilat naar een grijze sticker met een luxe uitstraling. Het resultaat zijn stickers geprint op een grijze folie die je niet overal bestellen kunt.

Kiezen voor matte stickers

Matte stickers zien wij vaak terug bij het labelen van producten, verpakkingen of promotiemateriaal waar een verfijnde of chique uitstraling gewenst is. Matte stickers zijn geschikt voor toepassingen die een niet-reflecterend oppervlak vereisen. Ze zijn daarom beter leesbaar bij fel licht. Ook is de matte sticker populair bij het maken van elegante muurstickers en laptopstickers waar een glad en niet-afleidend uiterlijk gewenst is. Vanwege hun weerstand tegen vingerafdrukken, vlekken en krassen, zijn matte stickers ideaal voor producten of oppervlakken die regelmatig worden gebruikt of gevoelig zijn voor slijtage.

Eigen stickers op maat

Natuurlijk kun je een grijze print maken op een matte folie, maar wanneer een grijze folie zelf al mat is geeft dit een veel rustiger beeld en een verfijnde indruk. Dit sluit perfect aan bij een bedrijf als Pilat, dat bekend staat om luxe en kwaliteit. Omdat we ver gaan als het gaat om maatwerk in stickers, hebben we deze specifieke folie op voorraad genomen. Deze stickers zul je daarom dan ook niet overal online kunnen bestellen.

“De stickers voor onze houtstalen worden verzorgd door Allprint.
Hiervoor hadden wij specifieke wensen en Allprint dacht hier professioneel
in mee. De communicatie is prettig en de afhandeling netjes en snel.
De stickers zijn gebruiksvriendelijk te verwerken, waardoor het maken van de stalenbakken efficiënter verloopt. Mede dankzij Allprint komen wij representatief over bij onze klanten!

Team Pilat&Pilat

100% Maatwerk; jij kiest het formaat, materiaal en bedrukking

Stickers op maat bestellen kom je bijna overal online tegen. Wanneer jouw wensen als professional verder gaan dan denken we graag met je mee; in het formaat, het juiste materiaal en de bedrukking. Van de productie, de kwaliteitscontrole en de levering van de stickers aan toe leveren wij maatwerk. Daag ons uit voor jouw sticker-project!

Doe meer met stickers

Wij staan je bij om te inspireren én te helpen met elk zelfklevend project! Doe meer met stickers en lees over alle mogelijkheden.

Toegepaste diensten