Groots in specialistische bedrukkingen

Pop-up kaartjes die écht perfect passen

Pop-up kaartjes die écht perfect passen

Kaartjes trekken een stuk meer aandacht als je er echt wat moois van maakt. Niet alleen met goed papier en een mooi ontwerp, maar ook door beweging toe te voegen, of meer dimensies. Maar grafisch ontwerpers kunnen de mooiste dingen bedenken, het moet nog wel uitgevoerd worden.

Gelukkig weten veel meer van die professionals en reclamebureaus Allprint te vinden. We maken met enige regelmaat eindproducten waarbij de print van het snijmodel naadloos moet aansluiten…

Doordat we digitaal contoursnijden met een camera kunnen we tot op de millimeter nauwkeurig instellen én snel werken. Soms krijgen we een vraag binnen van een ontwerper die elders stuk loopt op de uitvoering van zijn – door de klant zo enthousiast goedgekeurde – ontwerp. Wij realiseren dan soms dezelfde dag, indien mogelijk, nog een digitale sample. Even heen en weer mailen. En morgen kunnen we printen!

Wil je ook zoiets kunnen leveren aan je klant? Zorg dan dat je aan ons denkt. Volg ons op Linkedin zodat je regelmatig onze nieuwste projecten ziet langskomen.