Groots in specialistische bedrukkingen

Frezen & Snijden

Frezen, graveren, snijden en rillen met de grootste precisie

Niets is zo fijn afgewerkt als digitaal uitgesneden materiaal. Wij maken er dagelijks de meest mooie producten mee:

  • Logo’s voor belettering in vele materiaalsoorten
  • Point of Sale materiaal, zoals displays en producthouders
  • Aluminium bedieningspanelen d.m.v. MQL frezen
  • Full color verpakking op maat
  • Logo’s graveren in bijvoorbeeld hout of plexiglas (PMMA XT)

Snijden van PETG

Allprint kan meer dan je denkt

Wij maken graag die producten die anders dan anders zijn. Die net even een toepassing hebben waarvan je in eerste instantie denkt: ‘ is dat wel haalbaar?’

Wij stappen er echt niet blindelings in. Maar we hebben inmiddels wel heel wat dingen uitgeprobeerd. Soms is het net de combinatie van machines die dingen tóch mogelijk maakt. Of krijgen we een moeilijk product toch fijn afgewerkt doordat we de freesmachine gebruiken om een vouwlijntje te rillen. Het oog van de meester maakt de ambachtsman!

Het blijft in eigen huis

Met precisie en oog voor detail waarbij het aankomt op die ene fractie van een millimeter voor echt gebruiksgemak. Wij zorgen dat het klaar staat op de afgesproken datum, in dezelfde hoge kwaliteit als het product waarvoor je in eerste instantie bij ons aanklopte.

Snijden van kunststof
PU foam snijden

Ideaal voor prototypes

Voor een fantastisch ontwerp met groot belang wil je vaak toch wel even weten hoe de kwaliteit uitpakt als je het écht gaat uitvoeren. Door digitaal te snijden, te rillen of te frezen kunnen we ook een order aannemen als het maar om één exemplaar gaat, namelijk het prototype. Ideaal voor het krijgen van een akkoord op je ontwerp, of het enthousiasmeren van investeerders.

Elk materiaal mogelijk

Onze frees boort door de meeste uitéénlopende materialen, dankzij de MQL optie bewerken we zelfs massief aluminium. In eigen huis kunnen we het product vervolgens ook bedrukken; de flatbed printer kan eindproducten tot een dikte van vijf centimeter aan. Dat maakt het mogelijk dat wij eerst bedrukken, dan frezen en vervolgens verpakken.

Verschillende freesbitjes t.b.v. van frezen
API voor het inschieten van ordergegevens

Software voor series

Heb je orders met producten die in min of meer gelijke vorm regelmatig terugkeren? Dan kijken we graag of we een verbeterslag kunnen maken in de aanlevering. Bijvoorbeeld door software te koppelen aan een eigen webshopinterface voor alleen jullie bedrijf, zodat je met enkele kliks kunt aangeven wat je nodig hebt.