Groots in specialistische bedrukkingen

Bedrukken

Bedrukken op hout, metaal, karton en kunststof

Toegegeven: ook wij wisten niet dat er zoveel kon met onze flatbed printer, toen we die destijds aanschaften. Inmiddels weten we dat wel.

  • Hoe precies en vlekvrij we kunnen printen op metalen lockerdeurtjes.
  • Hoe prachtig de print blijft werken als we rechtstreeks op hout drukken.
  • En hoe haarscherp elk ontwerp wordt afgeleverd, of het er nu 5 zijn of 50.000.

Metalen doosje full colour bedrukt

Allprint is de specialist in bijzondere bedrukkingen.

We kunnen materiaal aan tot diktes van vijf centimeter. Superglad of juist erg ruw. DVD’s, keukenkastjes, reclamepanelen, kartonnen doosjes, houten panelen: noem maar iets op en wij hebben het al gedaan. Voor vakmensen met ruime ervaring moet je in Dokkum zijn.

Afwerking inclusief

Wat ons extra sterk maakt, is dat we alles in huis hebben om het compleet af te werken. Eerst bedrukken, dan uitsnijden, samenvoegen of verpakken in een bijpassend bedrukte box?  De mooiste orders!

Alles glad en haarscherp afgewerkt. Zonder eindcontrole gaat het de deur niet uit.

Verpakking op maat
VR bril digitaal bedrukt

Kleine oplages, limited editions

We stellen alles digitaal in. Daardoor maakt het voor de order niet uit of we 80 stuks bedrukken met dezelfde afbeelding, of 80 dezelfde soort afbeelding maar dan met ieders eigen naam erop. Persoonlijker kan niet. Of je het nu wilt verkopen, weggeven aan goede relaties of je personeel wilt bedanken voor een jarenlange samenwerking.

Software koppelen we zelf

Wij denken niet alleen in inkt, maar ook in programmeertaal. Niks gebruiksvriendelijker dan een eigen interface waarmee je vanuit je eigen kantoor de nieuwe bestellingen plaatst. Wij maken die koppeling graag zelf, met zo min mogelijk tussenschakels. In de eenvoud zit meestal de kracht.

Martin druk aan het werk met programmeren
bedrukking notitieblok

Ook voor prototypes

We zijn gek op uitwerken. Dus ook als je nog een vaag idee hebt… een eerste schets… of een dummy die de financiers over de streep moet trekken: laat ons gerust even meekijken. Misschien kan het precies zoals het eerste idee worden uitgevoerd. Misschien kan het slimmer, mooier of efficiënter. We worden graag uitgedaagd.