Groots in specialistische bedrukkingen

Kunstof op maat bedrukken

Kunstof op maat laten bedrukken

Op zoek naar kunstof op maat laten bedrukken en snijden? Van heel dun tot stevig plaatmateriaal op maat verwerkt naar jouw specificaties.

Kunststof materialen op maat bedrukken zoals PVC, Polyesther, Polycarbonaat en PETG.

Polycarbonaat bedrukken op maat

Polycarbonaat is helder, transparant kunststofmateriaal met een uitzonderlijk hoge slagvastheid. Deze transparante kunststof is 250 keer sterker dan glas in dezelfde dikte. Door deze eigenschap is dit materiaal heel mooi toe te passen als veiligheidsbeglazing of bescherming die hufterproof, inbraakwerend, slagvast of extra veilig moet zijn.

Acrylaat op maat bedrukken

Acrylaatsoorten zoals plexiglas en perspex op maat geprint en gefreest. Plexiglas is duurzaam en verkleurt of verweert niet.  Daarnaast is het UV-bestendig, UV-werend en vochtbestendig. Acrylaat is wel brandbaar, wanneer brandgevoeligheid erbij komt kijken adviseren wij eerder een polycarbonaat.

Kijk voor meer plexiglas informatie op plexiglas bedrukken op maat

Bedieningsconsole bedrukt en gesneden PETG kunststof

PetG bedrukken op maat

Zeg je PETG, dan denk je al snel aan 3d print filament, maar wist je dat wij ook PETG platen bedrukken en snijden?

De kunststof PETG is sterker en meer slagvast, heeft food grade certificering en chemicaliënbestendigheid dan andere transparante kunststoffen zoals acrylaat. PETG is helaas niet UV bestendig en zal in buitenomstandigheden op den duur vergelen.

Wij leveren PETG van 2 tot 10 millimeter in zowel helder glans als satijn. En op aanvraag zijn er ook gekleurde of difuus materialen.

Kunststof polyesther papier bedrukken

In meerdere diktes hebben we watervast synthetisch papier van polyesther voor bijvoorbeeld tags, labels, menukaarten en visitekaartjes. Deze kunststof heeft o.a. de volgende eigenschappen:

  • Bestand tegen barre weersomstandigheden en omgevingen
  • Bestand tegen water.
  • Scheurvast
  • Lamineren is niet meer nodig!

Snijden van kunststof

Polystyreen bedrukken op maat

Polystyreen is een stevig plaatmateriaal en wij gebruiken hiervoor een specifieke soort die goed geschikt is voor digitaal drukken. Displays vervaardigd uit Polystyreen kunnen, vergeleken met golfkarton, bovendien tegen een stootje en nemen nagenoeg geen vocht op.

Kunststof labels op maat

Plastic (PVC) labels in vrijwel iedere maat en vele kleuren en diktes.

Unieke visitekaartjes

PVC passen op maat drukken