Groots in specialistische bedrukkingen

Kunstof op maat bedrukken

Kunstof op maat laten bedrukken

Op zoek naar kunstof op maat laten bedrukken en snijden? Van heel dun tot stevig plaatmateriaal op maat verwerkt naar jouw specificaties.

Kunststof materialen op maat bedrukken zoals PVC, Polyesther, Polycarbonaat en PETG.

Polycarbonaat bedrukken op maat

Polycarbonaat is helder, transparant kunststofmateriaal met een uitzonderlijk hoge slagvastheid. Deze transparante kunststof is 250 keer sterker dan glas in dezelfde dikte. Door deze eigenschap is dit materiaal heel mooi toe te passen als veiligheidsbeglazing of bescherming die hufterproof, inbraakwerend, slagvast of extra veilig moet zijn.

Acrylaat op maat bedrukken

Acrylaatsoorten zoals plexiglas en perspex op maat geprint en gefreest. Plexiglas is duurzaam en verkleurt of verweert niet.  Daarnaast is het UV-bestendig, UV-werend en vochtbestendig. Acrylaat is wel brandbaar, wanneer brandgevoeligheid erbij komt kijken adviseren wij eerder een polycarbonaat.

Kijk voor meer plexiglas informatie op plexiglas bedrukken op maat

Bedieningsconsole bedrukt en gesneden PETG kunststof

PetG bedrukken op maat

Zeg je PETG, dan denk je al snel aan 3d print filament, maar wist je dat wij ook PETG platen bedrukken en snijden?

De kunststof PETG is sterker en meer slagvast, heeft food grade certificering en chemicaliënbestendigheid dan andere transparante kunststoffen zoals acrylaat. PETG is helaas niet UV bestendig en zal in buitenomstandigheden op den duur vergelen.

Wij leveren PETG van 2 tot 10 millimeter in zowel helder glans als satijn. En op aanvraag zijn er ook gekleurde of difuus materialen.

Polyesther papier bedrukken

In meerdere diktes hebben we watervast synthetisch papier van polyesther voor bijvoorbeeld tags, labels, menukaarten en visitekaartjes. Deze kunststof heeft o.a. de volgende eigenschappen:

 • Bestand tegen barre weersomstandigheden en omgevingen
 • Bestand tegen water.
 • Scheurvast
 • Lamineren is niet meer nodig!

Snijden van kunststof

Polypropyleen bedrukken op maat

Deze kunststof is onscheurbaar, waterbestendig en  is speciaal ontworpen voor hoogwaardige productie met UV druk. Dit product is een ideale keuze voor bijvoorbeeld menukaarten, kofferlabels, scheurbestendige tabbladen en weerbestendig promotiemateriaal.

Eigenschappen

 • Hoogwaardig synthetisch materiaal met een mat oppervlak, zonder looprichting
 • Scheurvast en waterbestendig
 • Geschikt voor indirect contact met voedsel

Polystyreen bedrukken op maat

Polystyreen is een stevig plaatmateriaal en wij gebruiken hiervoor een specifieke soort die goed geschikt is voor digitaal drukken. Displays vervaardigd uit Polystyreen kunnen, vergeleken met golfkarton, bovendien tegen een stootje en nemen nagenoeg geen vocht op.

Wij leveren polystyreen bedrukt op zowel zwart als witte platen. Uitstraling kan gekozen worden voor glans en mat. Op aanvraag zijn er zelfs platen met nerf structuur te leveren.

Kunststof PVC labels op maat

Wij bieden op maat gemaakte PVC-labels met bedrukking aan, ideaal voor diverse toepassingen in bedrijfsprocessen. Onze labels kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld bedrijfslogo’s voor directe herkenning. Met onze gekleurde kunststof labels kunnen ze naadloos worden geïntegreerd in bestaande of nieuwe bedrijfsprocessen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 •  Goed beschrijfbaar met watervaste stift
 •  Onderscheidend door de verschillende kleuren
 •  Stevig materiaal
 •  Weerbestendig en geschikt voor buitenopslag

PVC passen op maat drukken

Ontdek de kracht van gepersonaliseerde PVC passen. Met variabele data-opties zoals foto’s, namen en QR-codes bieden we een unieke oplossing voor al je behoeften. Of het nu gaat om blanco passen of je eigen ontwerp, ons proces zorgt voor hoogwaardige resultaten. Met meerdere UV-lagen creëren we een voelbaar reliëf, terwijl transparante inkt spot-UV-effecten mogelijk maakt, zelfs op gepersonaliseerde passen.

Unieke visitekaartjes